Preşedintele Parlamentului European va fi prezent mâine la Sibiu

15.10.2007

Sibiul primeşte mâine, 16 octombrie, vizita domnului Hans Gert Pottering, Preşedintele Parlamentului European. Dl Pottering va fi însoţit de o delegaţie formată din şeful cabinetului prezidenţial, dl Klaus Welle, de consilierul Antonio Preto şi Helene Lanvert, şef al Biroului de Informare al Parlamentului European la Bucureşti.

În cadrul vizitei este programat un tur al centrului istoric, o întrevedere cu primarul Klaus Iohannis la sediul Primăriei Sibiu, dar şi cu episcopul Dr. Christoph Klein.

"Această vizită ne onorează şi compleatază şirul importantelor delegaţii primite anul acesta de Sibiu în calitatea sa de Capitală Culturală Europeană. Prezenţa Preşedintelui Parlamentului European demonstrează încă o dată că oraşul nostru reprezintă un punct de atracţie important şi are o vizibilitate mare în rândul personalităţilor europene de prim rang" a declarat primarul Sibiului, domnu Klaus Iohannis

Informații despre prezența insectelor tigrul platanului și ploșnița dantelată în Sibiu