Depunerea proiectelor pentru agenda sportivă s-a încheiat

27.02.2015

În data de 19 februarie s-a încheiat perioada de depunere a proiectelor pentru agenda sportivă a anului 2015. Până la data limită au fost depuse un număr de 51 de proiecte care conţin una sau mai multe acţiuni/evenimente.

Comisia de selecţia a acestor proiecte s-a întrunit chiar în data de 19 februarie pentru a analiza cu prioritate proiectele care au loc sau vor începe în luna martie pentru a permite astfel acordarea finanţării în timp util proiectelor care îndeplinesc criteriile. Comisia a selectat în această primă etapă cinci proiecte: Asociaţia Clubul Sportiv Handbal Club Sibiu –  pregătirea şi participarea la returul Campionatului Naţional divizia A masculin, sezonul 2014/2015; CSU Sibiu - CSU SIBIU- baschet sibian de performanţă; Asociaţia Club Sportiv Tenis Club PAMIRA – Cupa Davis, România – Israel; Club Sportiv Sumikiri Sibiu – Campionatul de Karate pentru Copii 2015; CSU Sibiu - Pregătirea şi participarea echipei de karate CSU SIBIU în competiţiile şi stagii organizate de FR Karate Kykusin.

Acestă deliberare parţială a Comisiei a fost aprobată de Consiliul Local în şedinţa ordinară din 26 februarie. Celelalte proiecte vor fi analizate în următoarea perioadă pentru ca finanţarea celor selectate să fie supusă aprobării Consiliului Local în şedinţa din luna martie.

Informații despre prezența insectelor tigrul platanului și ploșnița dantelată în Sibiu