Print Friendly and PDF

Modernizarea spațiilor publice din zona Gării

Secţiunea: comunicate back

13.10.2017

Primăria Sibiu inițiază un proiect prin care străzile, aleile și parcările din zona Gării vor fi modernizate. În acest sens a demarat o procedură de achiziție în sistemul electronic de achiziții publice. 

În paralel cu asfaltarea străzilor de pământ, continuăm modernizarea cartierelor de blocuri. Vom porni mai multe proceduri de achiziție pentru modernizări în cartiere în acest sfârșit de an pentru ca în primăvară să putem intra deja cu lucrările.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

ZONA care face obiectul acestui proiect a fost delimitată în două perimetre:

- Perimetrul delimitat de str. Uzinei - str. Constituției - strada General Magheru

Perimetrul delimitat de str. Constituției - str. Abatorului - Aleea Țesătorilor - str. 9 Mai

LUCRĂRILE prevăzute a fi executate în baza contractului includ: modernizarea carosabilului aleilor și străzilor din zonă, reamenajarea trotuarelor, optimizarea spațiilor de parcare, precum și îmbunătățirea iluminatului public.

Contractul licitat prevede realizarea proiectelor tehnice și execuția efectivă a lucrărilor. Termenul de realizare a documentațiilor tehnice este de 50 de zile de la semnarea contractului, iar lucrările vor trebui finalizate în termen de 5 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor care se va transmite constructorului în primăvara anului viitor.

Valoarea estimată a proiectului este de 3,2 milioane de lei. 


(Zona Constituție)

(Zona Abatorului - Aleea Țesătorilor)