DIRECTOR

Dacă doriţi să fiţi înscris în Cartea de adrese a Primăriei Sibiu, vă rugăm să daţi click pe butonul de mai jos şi să completaţi formularul:

inscrie-te
Dacă doriţi să modificaţi datele înscrise, vă rugăm să ne contactaţi prin E-MAIL.
Vă mulţumim!

Asociatia Spitalului de Psihiatrie Dr. Gh. Preda Sibiu

Categoria: ONG-uri back
Asociatia Spitalului de Psihiatrie Dr. Gh. Preda Sibiu
DESCRIERE:

Asociaţia a fost înfiinţată în anul 2010, este formată din medici, psihologi, asistenţi sociali, jurişti şi economişti, având ca scop promovarea sănătăţii mentale şi îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor psihiatrici şi a îngrijirilor de sănătate acordate în Spitalul de Psihiatrie dr.Gh.Preda din Sibiu şi prin Centrele de sănătate mintală pentru adulţi şi copii ,integrate spitalului.

Susţinem, prin proiectele noastre, programele de terapie ocupaţională, dezvoltarea abilităţilor personale şi sociale, activităţi educative şi recreaţionale pentru pacienţii spitalului și oferim suport pentru familiile acestora. Milităm pentru destigmatizarea persoanelor care suferă de tulburări psihice şi pentru integrarea lor în comunitate.

Activităţile noastre:
- Programe de sprijin pentru pacienţii spitalului şi aparţinători, dezvoltarea facilităţilor de îngrijire pentru a oferi condiţii mai bune pacienţilor, în special în aria terapiilor complementare – ergoterapie.
- Acţiuni de informare şi sensibilizare asupra problematicii sănătăţii mintale . Workshop-uri cu profesionişti din sfera sănătăţii mintale.
- Programe proprii de sprijin pentru pacienţi şi pentru dezvoltarea structurilor şi facilităţilor de îngrijire a sănătăţii mentale.
- Acţiuni de solidaritate cu pacienţii, colectarea de donaţii şi redistribuirea lor către pacienţii şi familiile cu situaţii sociale dificile. Organizarea sărbătorilor pentru pacienţi, distribuire de pachete şi cadouri, cu sprijinul membrilor şi sponsorilor.
- Acțiuni pentru promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități psiho-sociale, inclusiv a accesului la cultură. Susținem anual expoziția de pictură și decorațiuni Speranță prin Artă, conținând lucrări ale pacienților

CONTACT:

Adresa: str.D. Bagdazar nr,12 Sibiu 0723208790
Email : .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Web: www.aspps.ro

UNDE SE AFLĂ:
rCĂUTARE ADRESE: