DIRECTOR

Dacă doriţi să fiţi înscris în Cartea de adrese a Primăriei Sibiu, vă rugăm să daţi click pe butonul de mai jos şi să completaţi formularul:

inscrie-te
Dacă doriţi să modificaţi datele înscrise, vă rugăm să ne contactaţi prin E-MAIL.
Vă mulţumim!

Motivation România | Centrul Regional SIBIU

Categoria: ONG-uri back
Motivation România | Centrul Regional SIBIU
DESCRIERE:

Ne-am înființat în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități din România, sprijin pe care l-am oferit neîntrerupt până în prezent.
Suntem, de asemenea, membri ai Federațiilor ANCOR si Workability Europe, iar din 2004 suntem afiliați la Federația Internațională de Tenis, prin programul de tenis în fotoliu rulant.
Din 1995, Motivation România a readus speranța într-o viață împlinită și libertatea de mișcare unui numar de peste 14.500 de copii și adulți cu dizabilități.
Serviciile pe care le oferim acoperă o gama largă de nevoi ale copiilor și adulților cu dizabilități, de la echipament adaptat pentru diferite tipuri de dizabilități motorii, la recuperare medicală și instruire pentru viață independentă, alături de un instructor în fotoliu rulant.
Motivation, lider regional al integrarii sociale a persoanelor cu dizabilităti prin actiuni ce duc la o viata independenta si activa a acestora si la schimbarea atitudinii membrilor cu si fara dizabilitati ai comunitatii, si furnizor de expertiza pentru organizatii similare din Romania si Estul Europei.

CONTACT:

Adresa: Str. Agricultorilor Nr.10, Sibiu
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Telefon: 0735333923

rCĂUTARE ADRESE: