Primaria SibiuCETĂŢENI DE ONOARE AI SIBIULUI

Titlul de "Cetăţean de onoare al municipiului Sibiu" din 1991 şi până în prezent

Mircea Ivănescu  

Hotărârea nr.152/1997
Mircea Ivănescu, poet şi traducător stabilit la Sibiu în anul 1973, distins cu numeroase premii, pentru contribuţia sa la dezvoltarea literaturii române contemporane

Pompeiu Onofreiu  

Hotărârea nr.1/1997
Pompeiu Onofreiu, monsenior prelat papal, stabilit la Sibiu în anul 1940, pentru lupta de apărare a spiritului creştin al poporului român şi a Bisericii Române Unite cu Roma - Greco - Catolică în perioada hortistă şi comunistă, inclusiv în condiţii de detenţie şi ilegalitate, pentru activitate deosebită în cadrul ASTREI, pentru apărarea unor personalităţi persecutate

Günter Rolf Kirste  

Hotărârea nr. 91/1996
Günter Rolf Kirste, profesor doctor la Universitatea "Albert Ludwig" din Freiburg, pentru sprijinul real în vederea materializării programului de colaborare româno-german "Transplant renal la Sibiu"

Ioan Macrea  

Hotărârea nr.128/21.12.1995
Ioan Macrea, coregraf, pentru înfiinţarea ansamblurilor folclorice Junii Sibiului, Ceata Junilor, a formaţiei de căluşari, pentru afirmarea bogăţiei spirituale româneşti peste hotare

Charles R. Franz  

Hotărârea nr.127/21.12.1995
Charles R. Franz, profesor la Universitatea Missouri din Columbia (Statele Unite ale Americii), pentru dezvoltarea relaţiilor între cele două oraşe şi universităţi.

Claudia Presecan  

Hotărârea nr.126/21.12.1995
Claudia Presecan, gimnastă din Sibiu, pentru rezultate deosebite la Jocurile Olimpice, Campionatele europene şi mondiale.

Mary Anne McCollum  

Hotărârea nr.61/18.08.1994
Mary Anne McCollum, primar al oraşului Columbia din statul american Missouri, pentru apropierea dintre cele două oraşe.

Dr. Alois Mock  

Hotărârea nr.18/17.03.1994
Dr. Alois Mock, ministru al Afacerilor Externe din Austria, pentru paşii concreţi în relaţia dintre România şi Austria, pentru contribuţia directă la acordarea de ajutoare materiale şi spirituale, în special în Sibiu.

Antje Schmidt-Classen  

Diploma din 08 noiembrie 1991

Antje Schmidt-Classen, din oraşul german Siegen, pentru ajutorul acordat locuitorilor municipiului şi judeţului Sibiu, în special elevilor Şcolii cu internat pentru deficienţi de auz.

Legături rapide

e administratie
plata taxe si impozite
taxe si impozite
acte necesare
petitii onlibe
achizitii publice
rCĂUTARE ÎN SECŢIUNE: