Print Friendly and PDF

Centrul de Informatii pentru Turisti functioneaza din aceasta saptamana in noul sediu al Primariei

Secţiunea: comunicate back

25.08.2006

Incepand din saptamana 21 - 25 august Centrul de Informatii pentru Turisti functioneaza la parterul noului sediu al Primariei Municipiului Sibiu din strada Samuel Brukenthal, nr. 2.
Odata cu finalizarea lucrarilor la sediul nou al Primariei Municipiului Sibiu din Piata Mare, Centrul de Informatii pentru Turisti s-a mutat la parterul acestei cladiri. Intrarea in Centrul de Informatii pentru Turisti se va face pe intrarea dinspre Piata Mare (pe intrarea in Sala Expozitionala), aceasta fiind semanalizata prin indicatoare.
Centrul de Informatii pentru Turisti ofera turistilor care viziteaza orasul Sibiu o serie de servicii: ofera gratuit o harta a centrului istoric al orasului precum si alte brosuri continand posibilitati de cazare si masa in judetul Sibiu, informatii despre transportul rutier, feroviar si aerian, informatii cu privire la posibilitatile de cazare in judetul Sibiu, informatii necesare turistilor pentru vizitarea obiectivelor turistice, realizeaza legatura dintre turisti si ghizii care asigura orientarea in oras si in zonele de munte din apropierea Sibiului, ofera informatii despre posibile trasee pe care turistul le poate alege, etc.
Informatiile sunt oferite in mai multe limbi de circulatie internationala.
Programul de functionare al acestui Centru este de luni pana vineri intre orele 9 si 17 iar sambata intre orele 9 si 13. Numarul de telefon la care turistii pot apela Centrul de Informatii pentru Turisti este 0040 269 208913.