Print Friendly and PDF

Municipalitatea va demara operatiunea de decolmatare pe Valea Rece

Secţiunea: comunicate back

24.08.2006

La inceputul lunii septembrie 2006 municipalitatea sibiana prin intermediul Serviciului de Gospodarire din cadrul Directiei Tehnice va demara operatiunea de igienizare (decolmatare) pe Valea Rece. In vederea realizarii acestei operatiuni municipalitatea sibiana va organiza in saptamana 21 - 27 august o procedura de cerere de oferta in vederea atribuirii contractului.
Suprafata Vaii Reci pe care se va interveni se intinde din Dealul Gusteritei pana la raul Cibin pe o suprafata totala de aproximativ 1500 de metri.
Operatiunile de decolmatare a acestei Vai constau in curatarea fundului Vaii prin eliberarea de mal si deseuri, curatarea malurilor, toaletarea arborilor si curatarea vegetatiei care se afla in preajma acestei Vai. Operatiunile de decolmatare pe Valea Rece vor fi finalizate in aproximativ 2 saptamani.
In cadrul aceleiasi actiuni, la sfarsitul lunii septembrie se va demara operatiunea de igienizare a Lacului Binder. Astfel, in cadrul acestei operatiuni se va curata atat luciul apei cat si malurile acestui lac in vederea colectarii deseurilor care se gasesc in zona.
Serviciul Gospodarire din cadrul Directiei Tehnice a intreprins in aceasta vara actiuni asemanatoare de igienizare pentru raul Cibin si pentru paraul Trinkbach.