Print Friendly and PDF

Presedintele Comisiei Europene, domnul Jose Manuel Barroso, la Sibiu

Secţiunea: comunicate back

07.09.2007

In cursul zilei de ieri, 6 septembrie, Primaria Municipiului Sibiu a primit vizita unei importante delegatii formata din Ministrul Culturii si Cultelor, domnul Adrian Iorgulescu, Presedintele Camerei Deputatilor, domnul Bogdan Olteanu, Comisar European, domnul Jan Figel si Presedintele Comisiei Europene, domnul Jose Manuel Barroso.

Delegatia a fost primita de primarul Klaus Iohannis, care a oferit distinsilor oaspeti un tur al Centrului Istoric al Sibiului, iar apoi au fost condusi in sediul Primariei, unde domnul Barroso a fost invitat sa semneze in Cartea de Oaspeti a Sibiului, acesta aratandu-se impresionat de frumusetea orasului: "Sibiul este un oras foarte frumos. Imi place. Una este sa citesti despre oras, alta e sa fi aici...".

Delegatia a avut prevazuta in program si o intalnire cu presa, gazdiuta de sala expozitionala a Primariei sibiene, la care au participat si numeroase personalitati locale, precum si peste 60 de jurnalisti din tara si din strainatate.

Aceasta vizita a fost prilejuita de cea de Treia Adunare Ecumenica Europeana, gazduita de Sibiu - Capitala Culturala Europena a anului 2007.