Print Friendly and PDF

Sibiul are un nou parc pe bulevardul Corneliu Coposu

Secţiunea: comunicate back

12.11.2018

Dâmbul de pe bulevardul Corneliu Coposu a fost transformat de Primăria Sibiu într-un loc pentru petrecerea timpului liber, amenajările realizându-se în așa fel încât să respecte proximitatea zonei istorice a orașului.

Aspectul și funcționalitatea zonei s-au schimbat complet, fiind o lucrare foarte reușită. Am redat acestă zonă sibienilor care și-au exprimat în numeroase rânduri dorința de a avea în oraș mai multe zone pentru petrecerea timpului liber. Sper că o vor folosi cu responsabilitate și respect pentru bunul public.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

În primul rând zona a fost viabilizată: s-au reamenajat căile de acces dinspre bulevardul Corneliu Coposu și strada Gimnasticii, aleea de pe strada Gimnasticii putând fi utilizată pentru accesul cu căruciorul de copii. De asemenea, s-au amenajat alei și iluminatul public cu stâlpi și corpuri de iluminat cu LED.

În această locație, pe o suprafața de aproximativ 2000 de metri pătrați au fost amenajate:

- O zonă de street workout cu 7 modele de echipamente:diverse bări de tracțiune și aparate pentru workout precum și două aparate de tip stepper.
- O zonă de odihnă dotată cu bănci
- Un loc de joacă pentru copii dotat cu un complex de joacă, balansoare de diverse tipuri, leagăne și un carusel; precizăm că echipamentele sunt acreditate cu certificat ISO și sunt conforme cu standardele europene în vigoare privind siguranța

Zona a fost mobilată corespunzător cu coșuri de gunoi, rastele pentru biciclete și o cișmea cu apă potabilă.

 

Legături rapide

e administratie
plata taxe si impozite
taxe si impozite
acte necesare
petitii onlibe
achizitii publice
rCĂUTARE ÎN ŞTIRI:


de la (alege data din calendar):
până la:


ULTIMELE COMUNICATE:

16.07.2019

Încă un pas în amenajarea pistelor de biciclete pe malurile Cibinului și în modernizarea străzii Calea Dumbrăvii

15.07.2019

Încep reparațiile la scările de pe strada Turnului

12.07.2019

Începe amenajarea unui nou sens giratoriu


VEZI TOATE ŞTIRILE