Print Friendly and PDF

Se primesc cereri pentru comercializarea pe domeniul public a produselor specifice sărbătorilor de primăvară

Secţiunea: comunicate back

04.02.2019

Primăria Sibiu, prin Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat primește din 4 februarie cereri pentru eliberarea avizelor de ocupare a domeniului public în vederea comercializării produselor specifice sărbătorilor de Sfântul Valentin, 1 și 8 Martie. Locația de vânzare aprobată este strada Nicolae Bălcescu, pe tronsonul dintre Farmacia 24 și str. Al. Xenopol.

Cererile se primesc conform următoarei planificări:

Pentru Sfântul Valentin (14 februarie), perioada de depunere a cererilor este între 4 și 8 februarie, iar avizul se va elibera pentru vânzarea de produse în perioada 8 – 15 februarie.

Pentru 1 și 8 Martie,  în perioada 18 -20 februarie se primesc cereri de la comercianții din județul Sibiu, iar în zilele de 21 și 22 februarie se primesc cereri de la comercianții din alte județe. Avizul va fi eliberat pentru comercializarea produselor în perioada 25 februarie – 10 martie.

Pentru eliberarea avizului de ocupare cei interesați trebuie să depună următoarele documente: cartea de identitate, o cerere tip completată de către solicitant sau de un împuternicit și o copie a autorizației de funcționare sau a certificatului de înregistrare la Registrul Comerțului. Documentația completă se va depune la sediul serviciului menționat, situat pe bulevardul Victoriei, nr.1-3, cam. S13.

Atenție! Pentru fiecare societate comercială, întreprindere familială sau întreprindere individuală va fi eliberat un singur aviz, iar ordinea locurilor în teren va fi în funcție de ordinea numerelor de înregistrare a cererilor. De asemenea, comercializarea va fi permisă numai în pavilioane de culoare albă, gri sau crem, de dimensiuni 3x3m, respectiv 9 mp/stand/locație, pentru o activitate comercială ordonată. 

Legături rapide

e administratie
plata taxe si impozite
taxe si impozite
acte necesare
petitii onlibe
achizitii publice
rCĂUTARE ÎN ŞTIRI:


de la (alege data din calendar):
până la:


ULTIMELE COMUNICATE:

13.08.2019

Parcarea din Piața Mică se închide parțial

13.08.2019

Opt străzi din cartierele Turnișor și Gușterița intră în modernizare

12.08.2019

Toate automatele de parcare din Sibiu au fost echipate cu dispozitive de plată cu cardul contactless și NFC


VEZI TOATE ŞTIRILE