Print Friendly and PDF

Primăria Sibiu a găzduit întâlnirea rețelei Regiuni Gastronomice Europene

Secţiunea: comunicate back

12.02.2019

Luni, 11 februarie, Primăria Sibiu a fost gazda unei întâlniri a rețelei Regiuni Gastronomice Europene (RGE) cu participarea mai multor regiuni care au deținut sau vor deține acest titlu în anii următori.

Gazda întâlnirii a fost primarul Astrid Fodor care, împreună cu ceilalți membri din Consorțiu, a urat bun venit președintelui Institutului Internațional pentru Gastronomie, Cultură, Artă și Turism, doamna Diane Dodd și reprezentanților regiunilor gastronomice europene din Finlanda, Irlanda, Catalonia, Portugalia, Slovenia, Olanda și Spania.

La întâlnire a participat și noul membru al Consorțiului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019: Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu Sibiu, reprezentată prin general de brigadă prof. univ dr. Inginer Ghiță Bârsan, rectorul și comandantul acestei Academii.

În următoarea săptămână oaspeții din rețeaua RGE vor fi invitați să cunoască ceea ce s-a pregătit pentru programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană, să guste din bunătățile regiunii, să vadă peisajele și să îi cunoască pe câțiva dintre cei care încă produc hrană în mod tradițional, adică pe micii producători, beneficiari ai acestui program. 

Reamintim că în data de 12 februarie, în cadrul unei ceremonii, regiunea Sibiu și regiunea Egeea de Sud din Grecia vor prelua oficial titlul de la regiunile care l-au deținut în 2018 – Brabantul de Nord din Olanda și Galway din Irlanda.

 

Legături rapide

e administratie
plata taxe si impozite
taxe si impozite
acte necesare
petitii onlibe
achizitii publice
rCĂUTARE ÎN ŞTIRI:


de la (alege data din calendar):
până la:


ULTIMELE COMUNICATE:

13.08.2019

Parcarea din Piața Mică se închide parțial

13.08.2019

Opt străzi din cartierele Turnișor și Gușterița intră în modernizare

12.08.2019

Toate automatele de parcare din Sibiu au fost echipate cu dispozitive de plată cu cardul contactless și NFC


VEZI TOATE ŞTIRILE