Primaria SibiuRestricții în trafic pentru lucrări importante de infrastructură  pe Calea Cisnădiei și str. Podului

Secţiunea: comunicate back

09.07.2020

Restricții pe Calea Cisnădiei, în zona sensului giratoriu cu strada Gh. Dima.  De vineri, 10 iulie, ora 22 și până sâmbătă, 11 iulie, ora 5, sensul giratoriu de la intersecția Căii Cisnădiei și str. Gh. Dima va fi închis traficului pentru frezarea asfaltului vechi.

Reamintim că strada Calea Cisnădiei este în prezent în lucru pe porțiunea dintre strada Gh. Dima și ieșirea din municipiu pentru lărgirea carosabilului, o investiție care are ca scop fluidizarea traficului în această zonă aglomerată. Până în prezent s-au efectuat lucrări pe tronsonul dintre str. Siretului și str. Arieșului, efectuându-se săpăturile, reconfigurarea carosabilului, așezarea bordurilor pe noua poziție, modernizarea canalului pluvial și racordarea la acesta a blocurilor din zonă, iar în prezent se lucrează la crearea canalizației subterane pentru coborârea ulterioară a cablurilor suspendate.

Lucrările continuă și pe strada Podului, cu un nou tronson. Pentru a avansa mai repede cu această lucrare constructorul începe de luni, 13 iulie lucrul pe un al treilea tronson, cel dintre Calea Gușteriței și strada Oltețului. Pentru aceasta, traficul va fi restrâns în primă fază pe o singură bandă și se va circula alternativ pe cele două sensuri.

Modernizarea străzii Podului include lucrări ample la rețelele de apă și canalizare, dar și la drum și trotuare. Până în prezent SC Apă Canal a lucrat la rețelele de utilități pe tronsonul dintre strada Pinului și fabrica de cărămidă, iar pe tronsonul dintre ieșirea spre Agnita și fabrica de cărămidă Primăria Sibiu a lucrat și la utilități și la drum.

Prin urmare, șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită și să ocolească pe cât posibil aceste zone în care se lucrează.

 

 

Legături rapide

e administratie
plata taxe si impozite
taxe si impozite
acte necesare
petitii onlibe
achizitii publice
rCĂUTARE ÎN ŞTIRI:

ULTIMELE COMUNICATE:

12.08.2020

S-au stabilit locurile speciale pentru afișajul electoral

10.08.2020

Începe ultima și cea mai amplă etapă de modernizare a Stadionului Municipal

06.08.2020

Primăria Sibiu distribuie pachete cu alimente persoanelor defavorizate din municipiul Sibiu


VEZI TOATE ŞTIRILE