Primaria SibiuServicii Publice subordonate
Teatrul Național Radu Stanca Teatrul “GONG” Serviciul Public Baia Populară Sibiu Serviciul Public Grădina Zoologică Sibiu Direcția de Asistență Socială Sibiu Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Municipiului Sibiu Poliţia Locală Sibiu Serviciul Public pentru Administrare Parcuri și Zone Verzi Spitalul Clinic de Pediatrie Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat Direcţia Fiscală Locală Sibiu Serviciul Public de Administrare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar de Stat Serviciul Public Administrare Baze Sportive și de Agrement al Municipiului Sibiu Casa de Cultură a Municipiului Sibiu Management Salubrizare și Protecția Mediului Serviciul Public pentru Administrarea Cimitirului Municipal Sibiu

Serviciul Public Baia Populară Sibiu

Serviciul Public Baia Populară Sibiu
CONDUCEREA:

Director: Ioana Dăncăneț
Contabil Șef: Lacrima Muntean
CONTACT:

Adresa: Str. Andrei Saguna nr. 2, Sibiu
550009, Romania, cod fiscal 14818230,
Tel./Fax. 004-0269-214445
E-Mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Site: https://baiapopulara.sibiu.ro

RESPONSABIL CU PROTECȚIA DATELOR PERSONALE:
Nume și prenume: Dănilă Adelina
Adresa de corespondenta pe perioada reabilitarii si modernizarii:: Piata Mica nr. 25
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
PROGRAM DE LUCRU:

PROGRAMUL DE LUCRU:

   Începând cu data de 1 august 2018, pe o perioadă de cel puțin 1 an, Baia Populară Sibiu este închisă pentru a se efectua lucrări de renovare. Modernizarea, posibilă datorită finanțării din bugetul local, implică îmbunătățirea condițiilor și serviciilor.
   Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create.
DESCRIERE

Baia Populară a fost cunoscută sibienilor sub mai multe denumiri de-a lungul a peste un secol de activitate, dar indiferent de numele său aceasta a fost mereu sinonimă cu sănătatea, relaxarea şi confortul fizic.

Încă de la început această baie populară a fost proiectată pentru a oferi unui segment cât mai larg al populaţiei, acces la servicii considerate la acea vreme de lux. Astfel, contra unui preţ modic, oricine se putea bucura de servicii de îngrijire corporală, de bazinul de înot, sau de saună.

Concepută de arhitecţi germani, clădirea combină mai multe stiluri arhitectonice şi este în prezent una din cele mai vechi construcţii de interes public din Sibiu, fiind nominalizată pe lista monumentelor istorice din România. Nu în multe oraşe din ţară locuitorii au posibilitatea de a se preocupa de propria sănătate şi de a se relaxa într-un cadru arhitectonic unic în România, la preţuri accesibile.

Pe parcursul unui an Baia Populară Sibiu are peste 85.000 de vizitatori care vin să beneficieze de serviciile care le sunt puse la dispoziţie: bazin de înot, saună romano-irlandeză - unică în ţară prin complexitatea dotărilor , duşuri, masaj, sală de fitness, dar şi o spălătorie de rufe.

Legături rapide

e administratie
plata taxe si impozite
taxe si impozite
acte necesare
petitii onlibe
achizitii publice
rCAUTARE SERVICII: