Transilvania Gastronomică

Transilvania Gastronomică a revenit cu o nouă ediție în perioada 12-15 septembrie. Evenimentul a constat în diverse master class-uri, evenimente culinare, dar și vizite în teritoriu pe Valea Hârtibaciului și la Moara Veche Hosman.

Master class-urile s-au desfășurat la Bistro Jules, Syndicat Gourmet, Hotel Împăratul Romanilor, Restaurant Local, Biblioteca Astra, Colegiul Terezianum, Kitchen Tailors, Shes Green.

Temele abordate au fost dintre cele mai diverse, printre care: Totul despre oaie; PR și comunicare în gastronomie; Restaurant Branding, Tehnici de preparare a cărnii (Angus), România în farfurie; Nutriție în gastronomie; Dialog cu autoritățile publice din domeniul gastronomiei; Cum concepem un meniu bazat pe cultura gastronomică locală; Sezonalitatea și prepararea legumelor locale; Combaterea risipei alimentare; Totul despre berea artizanală; Bucătărie etnică din Dobrogea; Grill – PeFoc; Trufe românești în natură și în farfurie; Secretele celui mai bun humus; Deserturi în farfurie; Cum să începi un business în street food; Tehnici de preparare a peștelui și sustenabilitate în bucătărie; Plante, flori și rădăcini comestibile; Customer experience in hospitality; Tot ce trebuie sa știi despre cereale integrale; Marinarea peștelui și a legumelor; Thermomix pentru profesionist si pasionați; Sosuri, pesto și Ciuperci sălbatice.

Transilvania Gastronomică – Food Culture Festival este un eveniment organizat de Asociația My Transylvania și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2019.

ALBUM FOTO

PRIMARIA SIBIU | TURISM SIBIU | CALENDAR EVENIMENTE

© 2019-2020 Primaria Municipiului Sibiu, All Rights Reserved!