CLICK PE COPERTĂ PENTRU DETALII
On farm conservation - Universitatea Lucian Blaga Sibiu(material editat în cadrul Proiectului – Istoria Bucătăriei Fine de la Renaștere și până în zilele noastre). Broșura prezintă un concept neexploatat în România, respectiv conservarea fermelor din județul Sibiu și securitatea alimentară.
|
Bucate din zona Sibiului – Asociația Sibiu 1191(material editat în cadrul Proiectului – Diplomație și Bun Gust în Sibiu) Cartea vă invită să redescoperiți prin intermediul imaginilor și a rețetelor, frânturi din universul satului județului Sibiu. Materiale distribuite gratuit prin intermediul Centrului de Informare pentru Turiști din incinta sediului Primăriei Sibiu, Piața Mare. |
Sibiu, dulce Sibiu – Camera de Comerț, Industrie și Agricultură SibiuDeserturi și povești dulci locale pentru că „cel mai dulce e acasă”. Materiale distribuite gratuit prin intermediul Centrului de Informare pentru Turiști din incinta sediului Primăriei Sibiu, Piața Mare. |
Taste of Sibiu – Asociația Zoom Sibiu„Taste of Sibiu” are ca scop promovarea orașului Sibiu din perspectivă culinară, prin folosirea unor imagini cu puternic impact vizual care stârnesc emoție, bucurie și dorință de călătorie. Materiale distribuite gratuit prin intermediul Centrului de Informare pentru Turiști din incinta sediului Primăriei Sibiu, Piața Mare. |
Rețete din bucătăria evreiască„Rețete din bucătăria evreiască” prezintă o serie de rețete ușor de înțeles și de preparat chiar de către cei care nu au o experiență bogată în gătit. Cititorii vor regăsi rețete pe care nutriționiștii le recomandă a fi consumate rar și cu moderație, dar care pregătite în acord cu principiile kasher asigură o nutriție sănătoasă, diminuând efectele pe care, uneori, conținutul mare de colesterol le poate avea asupra organismului. Volumul a fost tipărit în cadrul proiectului cu același nume organizat de Asociația „Sibiul Azi” și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală. |