Print Friendly and PDF

Sărbătorile pascale, în instituțiile de ajutor social ale municipalității

Secţiunea: comunicate back

14.04.2017

De Paști ne gândim în primul rând la cei dragi, dar și la persoanele care au mare nevoie de ajutor din partea noastră. Vârstnicii instituționalizați, veteranii de război, dar și sibienii cu posibilități materiale reduse sunt mereu în atenția noastră, a Primăriei Sibiu, prin serviciile sociale pe care le prestăm cu regularitate. Cu ocazia sărbătorilor pascale dorim să le aducem câteva momente mai deosebite, de sărbătoare” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Masa specială de Paști la Cantina Municipiului Sibiu. Aproape 180 de sibieni vor primi în Vinerea Mare o masă specială la pachet pentru ziua de Paști. Cantina Municipiului Sibiu va pregăti sarmale, și vor adăuga cozonac și ouă roșii pentru această masă specială.

Beneficiarii vor primi în pachet și alimente reci care să le asigure mesele în perioada sărbătorilor: un pui, parizer, o conservă de carne și una de pateu, smântână, brânză topită, margarină, iaurt și pâine.

Momente speciale și la Căminul pentru vârstnici de pe strada Coșbuc. După ce vor participa la slujba de Înviere în capela ortodoxă Sf. Ioan Iacob Românul din incinta Căminului, cei 80 de vârstnici cazați aici vor servi o masă specială, cu ciorbă și friptură de miel, tocăniță, drob, ouă roșii, cozonac, vin, prăjituri și tort. Familiile lor sunt așteptate să îi viziteze pentru  a petrece împreună cu aceștia câteva momente de Paști.

Peste 70 de veterani de război vor primi pachete din partea municipalității. Prin grija Primăriei Municipiului Sibiu un număr de 72 de veterani de război vor primi pachete de Paști cu cozonac, vin, suc și dulciuri.