DIRECTOR

Dacă doriţi să fiţi înscris în Cartea de adrese a Primăriei Sibiu, vă rugăm să daţi click pe butonul de mai jos şi să completaţi formularul:

inscrie-te
Dacă doriţi să modificaţi datele înscrise, vă rugăm să ne contactaţi prin E-MAIL.
Vă mulţumim!

Asociatia Club Sportiv Rotile Astrale

Categoria: ONG-uri back
Asociatia Club Sportiv Rotile Astrale
DESCRIERE:

Asociația “Club Sportiv Roțile Astrale” a fost înființată în 2013, cu scopul de a promova sportul în rândul utilizatorilor de scaun rulant din judetul Sibiu și de a-i ajuta să-și dezvolte potențialul și calitățile sportive. Am înființat prima echipă de baschet pentru persoanele cu dizabilități din județul Sibiu, iar sportivii noștri sunt membri activi ai familiei și comunității.
Obiectivul nostru este să promovăm economia socială ca mijloc adecvat de utilizare a potențialului persoanelor cu dizabilități și creșterea integrarii lor sociale.
Venim în sprijinul lor cu următoarele servicii: • reparații echipamente de mobilitate • transport adaptat • servicii de intermediere Serviciile sunt oferite de o echipă din care fac parte utilizatori de scaun rulant care au reuşit să se integreze social şi profesional, şi care sunt instructori şi modele de urmat pentru alte persoane in scaun rulant.
Toate fondurile obținute vor fi direcționate către susținerea și promovarea echipei de baschet în scaun rulant a clubului și organizarea de tabere pentru persoane cu dizabilități.

CONTACT:

Tel: 0735543159
E-mail : .(JavaScript must be enabled to view this email address)

UNDE SE AFLĂ:
rCĂUTARE ADRESE: