Reminder! - Anunț - Primăria Sibiu a inițiat demersurile pentru elaborarea unui nou Regulament al sistemului de administrare a parcărilor pe domeniul public sau privat al Municipiului Sibiu, inclusiv a celor din cartiere

Secţiunea: anunturi back
03.11.2023


ANUNȚ


   Primăria Sibiu a inițiat demersurile pentru elaborarea unui nou Regulament al sistemului de administrare a parcărilor pe domeniul public sau privat al Municipiului Sibiu, inclusiv a celor din cartiere.
   Într-o primă etapă prezentăm o propunere de condiții de utilizare și de atribuire a locurilor de parcare de reședință din zonele/cartierele de blocuri, reabilitate etapizat. În paralel, se lucrează pe Regulamentul privind modul de parcare în zonele de case, care va fi supus și acesta dezbaterii publice într-o a doua etapă. 
   Supunem astfel consultării publice Regulamentul privind modul de parcare în zonele de blocuri și îi invităm pe sibieni să își exprime sugestiile și opiniile care pot fi transmise până la data de 10.11.2023 la adresa de e-mail: pms@sibiu.ro sau letric, la sediul Primăriei Municipiului Sibiu din str. Samuel Brukenthal nr. 2, camera 8.

    Vă mulțumim anticipat pentru participare, opiniile dumneavoastră fiind importante pentru noi în scopul ordonării locurilor de parcare publice.

 

    Extras din regulament și harta zonelor (PDF).


e administratie
plata taxe si impozite
taxe si impozite
taxe si impozite firme
acte necesare
petitii onlibe
achizitii publice
cheltuieli publice
rCĂUTARE ÎN SECŢIUNE: