Primarul Klaus Iohannis a primit Steaua de Onoare a Federaţiei Saşilor Transilvăneni

10.06.2014

Primarul Klaus Iohannis s-a aflat în perioada 6-9 iunie 2014 în Germania, în Dinkelsbühl, pentru a participa la Întâlnirea saşilor de pretutindeni, întâlnire anuală care se bucură de o largă participare din partea etnicilor germani.
Cu această ocazie, în prezenţa unor oficialități din Guvernul german şi alături de oficialităţi locale, primarului Klaus Iohannis i-a fost decernată Steaua de Onoare a Federației Saşilor Transilvăneni pentru meritele sale în reprezentarea şi sprijinul acordat saşilor transilvăneni în calitatea sa de primar al Municipiului Sibiu şi de preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din România, funcţie deţinută de domnia sa până în luna februarie 2013.
Diploma şi de medalia i-au fost înmânate primarului Klaus Iohannis de domnul Bernd Fabritius, membru în Parlamentul german şi preşedinte al Federaţiei Saşilor Transilvăneni, în cadrul unei ceremonii care a avut loc duminică, 8 iunie, la ora 17, în Biserica St. Pauls din Dinkelsbühl.

26.04.2024

Acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor în zilele de 26 și 27 aprilie