Următoarea consultare publică pe tema noului Plan Urbanistic General:  marți, 26 martie, cu cetățeni și ONG-uri

Secţiunea: comunicate back

20.03.2024

Planul Urbanistic General (PUG) al Municipiului Sibiu, aflat în prezent în elaborare pentru actualizare, parcurge etapa consultărilor publice, aceasta desfășurându-se în perioada 4 martie – 17 aprilie. Documentația PUG-ului propus este publicată aici: https://www.sibiu.ro/primaria/pug. Până în prezent au avut loc două sesiuni de consultare publică: una cu specialiștii în domeniul urbanismului și arhitecturii și o a doua cu reprezentanți din industrie, comerț și dezvoltare imobiliară.

Următoarea sesiune de consultare este dedicată cetățenilor și ONG-urilor și va avea loc marți, 26 martie, de la ora 17.00 la Stadionul Municipal. Pentru a putea participa, cei interesați sunt rugați să completeze un formular de înscriere online pe care îl gasesc AICI

 

Reamintim că, pe tot parcursul perioadei de consultare, toți cei interesați își pot exprima opinia în format electronic, completând chestionarul de AICI. 

De asemenea, expoziția cu planșele aferente PUG-ului, organizată în sala expozițională a Primăriei Sibiu, poate fi vizitată de luni până vineri, între orele  9.00 -17.00, iar sâmbăta și duminica între orele 09.00-13.00. Tot aici este deschis și un ghișeu de informare pentru cei interesați, unde specialiști din partea elaboratorului vor oferi informații și lămuriri. Programul acestui ghișeu este marțea între orele 12.00 și 14.00 și joia, între orele 17.00 și 19.00, pe tot parcursul perioadei de consultare publică.

 

e administratie
plata taxe si impozite
taxe si impozite
taxe si impozite firme
acte necesare
petitii onlibe
achizitii publice
cheltuieli publice
rCĂUTARE ÎN ŞTIRI:

ULTIMELE COMUNICATE:

26.04.2024

Acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor în zilele de 26 și 27 aprilie

25.04.2024

Primăria Sibiu pregătește reabilitarea spațiului public din fața Cercului Militar

19.04.2024

O nouă sesiune a programului de bugetare participativă


VEZI TOATE ŞTIRILE