Lucrări de reparații pe str. Mașiniștilor și str. H. Coandă

Secţiunea: comunicate back

09.04.2024

Lucrările de reparații pe străzile Frigoriferului și Ștefan cel Mare continuă. În prezent se lucrează la modernizarea trotuarelor, urmând să se intervină la carosabil. În paralel, din această săptămână vor începe lucrări de reparații pe alte două străzi:

  • Pe str. Mașiniștilor din cartierul Lazaret, lucrările se vor desfășura până în 30 aprilie, sub trafic, cu devieri temporare ale circulației pe o singură bandă, pe porțiunile pe care se lucrează. Constructorul Terra Building, contractat de Primăria Sibiu pentru execuția lucrărilor de reparații la străzi în oraș, va efectua lucrările atât pe timp de zi, cât și pe timpul nopții pentru a reduce disconfortul cauzat de intervenții.
  • Pe str. Henri Coandă, pe porțiunea de pantă care duce spre cartierul V. Aaron, pe banda suplimentară de urcare, creată de un investitor privat ce va construi în această zonă, va fi refăcut stratul asfaltic. Lucrările avizate de Comisia pentru sistematizarea circulației se vor executa de către acest investitor, printr-o firmă specializată, în perioada 9-30 aprilie, sub trafic, cu devieri temporare ale circulației pe o singură bandă, pe porțiunile pe care se lucrează.

Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită și, eventual, să aleagă rute ocolitoare, pentru a evita blocajele în trafic.

 

 

e administratie
plata taxe si impozite
taxe si impozite
taxe si impozite firme
acte necesare
petitii onlibe
achizitii publice
cheltuieli publice
rCĂUTARE ÎN ŞTIRI:

ULTIMELE COMUNICATE:

26.04.2024

Acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor în zilele de 26 și 27 aprilie

25.04.2024

Primăria Sibiu pregătește reabilitarea spațiului public din fața Cercului Militar

19.04.2024

O nouă sesiune a programului de bugetare participativă


VEZI TOATE ŞTIRILE