Print Friendly and PDF

Contravaloarea cartii de identitate se poate achita si la oficiile postale din municipiul Sibiu

Secţiunea: comunicate back

31.07.2006

Incepand cu data de 1 august 2006, contravaloarea cartii de identitate si a cartii de identitate provizorie se poate achita si la oficiile postale din municipiul Sibiu.
Conform Ordonantei nr. 16/2006 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 84/2001 privind infiintarea, organizarea si functionarea serviciilor publice comunitare de evidenta a persoanelor, aceasta taxa va putea fi achitata atat la sediul Primariei Sibiu din Bulevardul Victoriei, nr. 1-3, camera 20 cat si la oficiile postale din municipiul Sibiu.
Astfel, documentatia pentru eliberarea cartilor de identitate si cartilor de identitate provizorii va fi depusa in continuare la sediul Serviciul de Evidenta a Persoanelor situat in Sibiu, strada Revoluþiei, nr. 4-7, iar taxa va fi achitata fie la sediul Primariei din Bulevardul Victoriei, nr. 1-3, camera 20, fie la ghiseele oficiilor postale din municipiu.
Aceasta masura a fost luata pentru a veni in sprijinul cetatenilor in vederea usurarii procesului de eliberare a cartii de identitate si cartii de identitate provizorie.
Taxa pentru cartea de identitate este de 7 lei noi iar pentru cartea de identitate provizorie este de 1 leu nou.