Print Friendly and PDF

Parteneriate media pentru Capitala Culturala

Secţiunea: comunicate back

06.07.2006

In data de 4 iulie 2006 primarul Klaus Iohannis a avut o intalnire cu reprezentantii Ministerului Culturii si Cultelor, SRTV si SRR pentru a semna un protocol de parteneriat media intre aceste institutii privind mediatizarea programul Sibiu CCE 2007.
In cadrul aceleiasi intalniri, au avut loc discutii privind campania de comunicare si promovare a programului Sibiu CCE 2007, castigata de catre consortiul GAV - SCHOLZ & FRIENDS, pentru suma de 3,22 mil. RON exclusiv TVA.
Campania de comunicare si promovare va contine doua etape distincte: prima faza debuteaza in a doua jumatate a lunii iulie a acestui an si are rolul de a atentiona si sensibiliza publicul international in primul rand; faza a doua se deruleaza pe tot parcursul anului 2007 si are caracter de mentinere, componentele ei fiind preponderent informationale, specifice, strans legate de calendarul manifestarilor culturale.
Reprezentantii MCC au pus in discutie posibilitatea suplimentarii bugetului destinat programului Sibiu CCE 2007 cu suma de 15 milioane RON, din fondul de rezerva al Guvernului, suma ce ar acoperi toate lucrarile de restaurare propuse, cu o valoare totala de aproximativ 20 milioane RON.