Primaria SibiuRestricții de circulație în zona Stadionului Municipal pentru realizarea lucrărilor de modernizare

Secţiunea: comunicate back

18.09.2020

Firma contractată de Primăria Sibiu pentru execuția lucrărilor la stadionul Municipal va demara lucrările efective la noua tribuna oficială, începând de vineri, 18 septembrie.

Având în vedere că această tribună este amplasată înspre strada Octavian Goga, șantierul se va concentra în această zonă și va necesita ocuparea unei benzi de circulație, pentru amplasarea și manipularea utilajelor.

Pentru desfășurarea în bune condiții a lucrărilor și pentru siguranța în trafic, la solicitarea constructorului, Comisia de Circulație a aprobat următoarele restricții de circulație:

- pe tronsonul cuprins între strada Nicolaus Olahus și strada Dimitrie Anghel, circulația pe str. O. Goga se va desfășura doar pe o bandă de circulație și pe un singur sens - dinspre strada Școala de Înot, asigurându-se spațiu suficient pentru circulația autobuzelor; de asemenea, pe acest tronson, locurile de parcare vor fi desființate

- pe cât posibil în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Nicolae Olahus  și Octavian Goga se vor păstra 2 benzi astfel încât banda 1 să fie destinată accesului dinspre strada Școala de Înot spre strada Octavian Goga, iar banda 2 să fie destinată accesului spre strada Nicolae Olahus;

Pentru evitarea aglomerației, șoferii sunt rugați să aleagă rutele ocolitoare pentru deplasare.

 

Legături rapide

e administratie
plata taxe si impozite
taxe si impozite
acte necesare
petitii onlibe
achizitii publice
rCĂUTARE ÎN ŞTIRI:

ULTIMELE COMUNICATE:

22.10.2020

Sibiul, în top 5 al celor mai atractive orașe din România

22.10.2020

25 de străzi modernizate anul acesta.  Alte 17 în lucru, marea majoritate aproape de finalizare

22.10.2020

O nouă acțiune de dezinsecție împotriva căpușelor în perioada 22-23 octombrie


VEZI TOATE ŞTIRILE