Compartiment Transport Auto

back
CONDUCEREA:

CONTACT:

Adresă Str. Samuel Brukenthal, nr. 2

DESCRIERE

Compartiment Transport Auto:

1. Asigură transportul pentru personalul din conducerea Municipiului Sibiu.
2. Asigură transportul angajaților din cadrul Primăriei Muncipiului Sibiu cu autoturisme din parcul auto, în caz de necesitate, în conformitate cu aprobările conferite de conducerea Municipiului Sibiu,
3. Gestionează parcarea autoturismelor în spațiile special amenajate din Piața Mică, Municipiul Sibiu.
4. Asigură întreținerea autoturismelor din punct de vedere al curățeniei, igienizării și esteticii respectiv: execută aspirarea de parf, ștergerea bordului și curățarea elementelor de plastic din interiorul habitaclului autoturismelor, asigură spălarea exterioară a autoturismelor instituției.
5. Asigură zilnic buna funcționare a autovehiculelor.
6. Asigură buna funcționare, întreținere și reparare a autovehicolelor, respectând toate indicațiile și instrucțiunile tehnice, prin service autorizat.
7. Efectuează inspecția periodică pentru constatarea unor defecte ascunse aflate în zone greu accesibile, ca de exemplu sub podeaua autoturismului.
8. Asigură completarea nivelului de fluide tehnice ale autovehiculelor: ulei de motor, lichid de frână, lichid de răcire, soluție pentru ștergătoarele de parbriz etc.
9. Asigură alimentarea cu combustibil și lubrifianți ai autohehiculelor instituției aflate în gestiune compartimentului.
10. Asigură ca autovehiculele aflate în gestiunea compartimentului să aibă asigurarea obligatorie, rovigneta, casco, ITP în termenul de valabilitate în cazul utilizării acestora.
11. Manipulează în funcție de necesități utilajele din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu: elevator, karcher, aspirator etc.
12. Asigură întocmirea corectă, zilnică a foii de parcurs pe care o predă directorului executiv al direcției patrimoniu și cadastru.

e administratie
plata taxe si impozite
taxe si impozite
taxe si impozite firme
acte necesare
petitii onlibe
achizitii publice
cheltuieli publice
rCĂUTARE SERVICII: