Print Friendly and PDF

Servicii Publice subordonate
Teatrul Național Radu Stanca Teatrul Gong Serviciul Public Baia Populară Sibiu Serviciul Public Grădina Zoologică Sibiu Serviciul Public de Asistență Socială Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Municipiului Sibiu Poliţia locală Sibiu Serviciul Public de Administrare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar de Stat Serviciul Public pentru Administrare Parcuri și Zone Verzi Spitalul Clinic de Pediatrie Serviciul Public pentru Administrarea Fondului Locativ Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân Serviciul Public de Administare a Domeniului Public şi Privat Direcţia Fiscală Locală Sibiu Casa de Cultură a Municipiului Sibiu Serviciul Public pentru Administrarea Cimitirului Municipal Sibiu

Serviciul Public Baia Populară Sibiu

Baia Populară
CONDUCEREA:

Director: Ioana Dăncăneț
Director Adjunct: -
CONTACT:

Adresa: Str. Andrei Saguna nr. 2, Sibiu
550009, Romania, , cod fiscal 14818230,
Tel./Fax. 004-0269-214445
E-Mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Site: http://www.baiapopulara.sibiu.ro
PROGRAM DE LUCRU:

Program de audiențe: Marți – 12:00- 13:00

PROGRAM FUNCŢIONARE

BAZIN ÎNOT : marţi – sâmbătă orele : 7 – 20
SAUNĂ: bărbaţi : marţi, joi, sâmbătă : 8 – 20, femei : miercuri, vineri : 8 – 20
CADĂ – DUŞ : marţi – sâmbătă orele : 8 – 20

SALA DE ÎNTREŢINERE ŞI CULTURISM :
marţi – sâmbătă : 8 – 20

DUMINICĂ ŞI LUNI : ÎNCHIS
DESCRIERE

Baia Populară a fost cunoscută sibienilor sub mai multe denumiri de-a lungul a peste un secol de activitate, dar indiferent de numele său aceasta a fost mereu sinonimă cu sănătatea, relaxarea şi confortul fizic.

Încă de la început această baie populară a fost proiectată pentru a oferi unui segment cât mai larg al populaţiei, acces la servicii considerate la acea vreme de lux. Astfel, contra unui preţ modic, oricine se putea bucura de servicii de îngrijire corporală, de bazinul de înot, sau de saună.

Concepută de arhitecţi germani, clădirea combină mai multe stiluri arhitectonice şi este în prezent una din cele mai vechi construcţii de interes public din Sibiu, fiind nominalizată pe lista monumentelor istorice din România. Nu în multe oraşe din ţară locuitorii au posibilitatea de a se preocupa de propria sănătate şi de a se relaxa într-un cadru arhitectonic unic în România, la preţuri accesibile.

Pe parcursul unui an Baia Populară Sibiu are peste 85.000 de vizitatori care vin să beneficieze de serviciile care le sunt puse la dispoziţie: bazin de înot, saună romano-irlandeză - unică în ţară prin complexitatea dotărilor , duşuri, masaj, sală de fitness, dar şi o spălătorie de rufe.
rCĂUTARE SERVICII: